MENU 29.4. - 3.5.2024

Pondělí – Cibulová s bramborem (1,9)

  1. Ďábelská koule s rajskou omáčkou, houskový knedlík (1,3,7)
  2. Bramborový guláš, pečivo (1)
  3. Kuřecí plátek s bylinkovou omáčkou, barevné těstoviny(1,3,7)
  4. Smažený kuřecí řízek, bramborový salát (1,3,7)

Úterý – Hrachová (1,9)

  1. Kuřecí roláda s dušenou rýží (1)
  2. Špagety s boloňskou omáčkou (1,3,7)
  3. Chalupářská vepřová pečeně, houskový knedlík (1,3,7)
  4. Smažený kuřecí řízek, bramborový salát (1,3,7)

Středa – Hovězí s rýží (1,9)

  1. Oravský uzený bok, červené zelí, bramborový knedlík (1,3,7)
  2. Sekaná pečeně, vařené brambory (1,3,7)
  3. Frankfurtské vepřové kostky, těstoviny(1,3,7)
  4. Smažený kuřecí řízek, bramborový salát (1,3,7)

Čtvrtek – Zeleninová (1,9)

  1. Vepřové na pepři, těstoviny (1,3,7)
  2. Smažený hermelín, šťouchané brambory (1,3,7)
  3. Kuřecí stehno, jasmínová rýže (1)
  4. Smažený kuřecí řízek, bramborový salát (1,3,7)

Pátek – Slepičí s nudlemi (1,3,7)

  1. Vepřový guláš, houskový knedlík (1,3,7)
  2. Rizoto z kuřecího masa, sýr, okurek (1,7)
  3. Drobenkový koláč s broskvemi (1,3,7)
  4. Smažený kuřecí řízek, bramborový salát (1,3,7)

Kontaktujte nás

Zde nás najdete

Ivana Nečasová