MENU 17.3. - 21.3.2025

Pondělí – Kapustová s rýží (1,9)

  1. Vepřová kotleta na žampionech, těstoviny (1,3,7)
  2. Pikantní zámecká játra, rýže (1)
  3. Fazolové lusky na kyselo, vejce, vařené brambory (1,3,7)
  4. Smažený vepřový řízek, bramborový salát (1,3,7,9)

Úterý – Hovězí s pohankou a zeleninou (9)

  1. Klatovský závitek, houskový knedlík (1,3,7)
  2. Smažené filé z tresky, mačkané brambory (1,3,4,7)
  3. Lasagne bolognese (1,3,7)
  4. Smažený vepřový řízek, bramborový salát (1,3,7,9)

Středa – Jarní zeleninová (1,3,7,9)

  1. Mletý máslový řízek, vařené brambory (1,3,7)
  2. Burgundská pečeně, houskový knedlík (1,3,7)
  3. Gnocchi se špenátem a smetanou (1,3,7)
  4. Smažený vepřový řízek, bramborový salát (1,3,7,9)

Čtvrtek – Čočková (1,9)

  1. Domácí sekaná se svíčkovou omáčkou, houskový knedlík (1,3,7)
  2. Kuřecí maso v ústřicové omáčce se zeleninou, jasmínová rýže (1,4)
  3. Těstovinový salát s olivami a sýrem (1,3,7)
  4. Smažený vepřový řízek, bramborový salát (1,3,7,9)

Pátek – NEVAŘÍME, svatební hostina

Kontaktujte nás

Zde nás najdete

Ivana Nečasová