MENU 19.2. - 23.2.2024

Pondělí – Dršťková (1)

  1. Špagety s kuřecím masem a rajčaty, sýr (1,3,7)
  2. Hovězí nudličky na barevném pepři, rýže (1)
  3. Zeleninový talíř se smaženými řízečky (1,3,7)
  4. Vepřová kotleta s nivovou omáčkou, bram.plátky s česnekem (1,3,7)

Úterý – Květáková (1)

  1. Sekaná s bramborovou kaší, okurek (1,3,7)
  2. Pečená plec s kysaným zelím, noky (1,3,7)
  3. Brokolice se sýrovou omáčkou, vařené brambory (1,7)
  4. Vepřová kotleta s nivovou omáčkou, bram.plátky s česnekem (1,7)

Středa – Hovězí vývar s těstovinou (1,3,7)

  1. Pečené kuřecí stehno s rýží (1)
  2. Holandský řízek, vařené brambory (1,3,7)
  3. Marinovaná kuřecí křídla, coleslaw (1,7)
  4. Vepřová kotleta s nivovou omáčkou, bram.plátky s česnekem (1,7)

Čtvrtek – Čočková (1,9)

  1. Guláš Petra Voka, houskový knedlík (1,3,7)
  2. Celerový salát se šunkou, jablky a majonézou (7,9)
  3. Filety z mořské štiky, brambory s máslem (1,4)
  4. Vepřová kotleta s nivovou omáčkou, bram.plátky s česnekem (1,7)

Pátek – Česneková s vejcem (1,3,9)

  1. Pražská vepřová pečeně, houskový knedlík (1,3,7)
  2. Uzené maso v bramboráku, zelí s koprem (1,3,7)
  3. Honzovy buchty (1,3,7)
  4. Vepřová kotleta s nivovou omáčkou, bram.plátky s česnekem (1,7)

Kontaktujte nás

Zde nás najdete

Ivana Nečasová