MENU 20.11. - 24.11.2023

Pondělí – Bramborová s paprikou (1,9)

  1. Hovězí kostky na houbách, rýže (1)
  2. Bělehradský vepřový plátek, těstoviny (protlak, paprika) (1,3,7)
  3. Bramborový guláš, pečivo (1,3,7)
  4. Smažené kuřecí nugety, mačkané brambory (1,3,7)

Úterý – Francouzská (1,3,9)

  1. Staročeská domácí sekaná, znojemský salát (1,3,7)
  2. Moravská pečeně se zelím a bramborovým knedlíkem (1,3,7)
  3. Čínské nudle s kuřecím masem a pikantní omáčkou (1,3)
  4. Smažené kuřecí nugety, mačkané brambory (1,3,7)

Středa – Selská (1,9)

  1. Krůtí maso na paprice, těstoviny (1,3,7)
  2. Pašerácká směs, rýže (vepřové maso, cibule, šunka, houby) (1)
  3. Šunkový špíz, bramborová kaše (1,3,7)
  4. Smažené kuřecí nugety, mačkané brambory (1,3,7)

Čtvrtek – Vývar se strouháním (1,3,7,9)

  1. Koprová omáčka, vařené maso, houskový knedlík (1,3,7)
  2. Bavorský závitek, rýže (salám, kyselé okurky, cibule) (1)
  3. Salát z barevných těstovin, tuňák, cibule, kukuřice (1,3,4,7)
  4. Smažené kuřecí nugety, mačkané brambory (1,3,7)

Pátek – Špenátová(1,3,7)

  1. Myslivecký guláš, houskový knedlík (1,3,7)
  2. Smažený hermelín, vařené brambory (1,3,7)
  3. Drobenkový koláč (1,3,7)
  4. Smažené kuřecí nugety, mačkané brambory (1,3,7)

Kontaktujte nás

Zde nás najdete

Ivana Nečasová