MENU 23.6. - 27.6.2025

Pondělí – Bramborová (1,9)

  1. Kuřecí steak po provensálsku, rýže (1)
  2. Uzená kýta, křenová omáčka, houskový knedlík (1,3,7)
  3. Filé z tylápie se zeleninou, vařené brambory (1,4)
  4. Vepřový labužnický steak, opečené brambory (1,7)

Úterý – Kuřecí s těstovinovou rýží (1,3,7,9)

  1. Penne s pikantními masovými kuličkami a rajskou omáčkou (1,3,7)
  2. Hrachová kaše s cibulkou, opečený párek, okurek, chléb (1,3,7)
  3. Ledový salát s tofu, pohankou a rajčaty, dresink, bageta (1,3,7)
  4. Vepřový labužnický steak, opečené brambory (1,7)

Středa – Kmínová s vejci (1,3,9)

  1. Sekaný řízek v těstíčku, šťouchané brambory, salát (1,3,7)
  2. Hovězí maso na pepři, rýže (1)
  3. Těstovinový salát se zeleninou a anglickou slaninou (1,3,7)
  4. Vepřový labužnický steak, opečené brambory (1,7)

Čtvrtek – Dršťková (1)

  1. Bramborové knedlíky plněné uzeným masem, zelí s cibulkou (1,3,7)
  2. Osrdí po vídeňsku, houskový knedlík (1,3,7)
  3. Směs listových salátů s volským okem a opečenou slaninou, pečivo (1,3,7)
  4. Vepřový labužnický steak, opečené brambory (1,7)

Pátek – Hovězí se smaženým hráškem (1,3,7,9)

  1. Vepřové maso švej-ču-žou, rýže (1)
  2. Kuřecí roláda, šťouchané brambory (1)
  3. Žemlovka s jablky (1,3,7)
  4. Vepřový labužnický steak, opečené brambory (1,7)

Kontaktujte nás

Zde nás najdete

Ivana Nečasová